GRATIS FESTLOKALE TIL GRUPPER

Hotellet tilbyr et festlokale i underetasjen. Dette kan brukes gratis av grupper som bestiller overnatting for mer enn kr 20,000, gjerne fordelt over 2 dager.
Festlokalet er fargerikt og attraktivt, og var tidligere en nattklubb. Festlokalet har bar, flott dansegulv (med musikkanlegg), cocktailområde og et spiserom. Du bestemmer selv om du vil bruke lokalet som en dansebar og/eller om du vil servere mat og drikke. Det er plass til 70 middagsgjester.
STORKJØKKEN står fritt til disposisjon for den som enten vil lage egen mat eller engasjere et cateringselskap. Dekketøy for bordene er inkludert. Vi hjelper gjerne med råd og forslag, og vi svarer gladlig på eventuelle spørsmål.

Opplegget fremstår som et attraktivt tilbud til: jubilanter, familiefester, firma arrangement, bryllup, klubber, dans og idretts organisasjoner, skolefest, eller andre events da deltagerne som oftest vil betale selv for eget hotellopphold. For arrangøren blir omkostningene minimale, lik det man måtte betale for å ha selskapet hjemme. Imidlertid vil festopplevelsen for deltagerne bli et helt annet minne i ettertid.