Den kompakte leiligheten
med de lure løsningene.

1-roms

ET STUDIO MED UTSIKT TIL FJELLET
Nevra byr på 3 kompakte og lekre leiligheter fra 24-26 m2, fordelt på 3-5 etg. Hver av leilighetene har fransk balkong vendt mot øst, åpen kjøkkenløsning med innredning fra anerkjent leverandør, enstavsparkett og fliser på badet. Materialvalg og farger er nøye satt sammen av interiørarkitekten og boligen fremstår som moderne med høy kvalitet på detaljene.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leil: 301Leil: 401Leil: 501

1-roms med sovealkove

SOV GODT MED UTSIKT MOT ØST
På Nevra finner du fire leiligheter fra 27-28 m2, alle ligger i 3 etg. Hver leilighet har en romslig terrasse som vender mot øst, leiligheten har åpen kjøkkenløsning fra anerkjent leverandør og enstavsparkett. Sovealkoven har god plass til dobbeltseng eller familiekøye om du vil. På badet er det fliser og opplegg for vaskemaskin, og gangen er flislagt. Materialvalg og farger er håndplukket av interiørarkitekten og leiligheten er både arealeffektiv, lys og moderne.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leil: 309Leil: 310Leil: 311Leil: 312

Den praktiske leiligheten
med alt du behøver.

2-roms

FINN DEN LEILIGHETEN DU ØNSKER DEG
Nevra har 17 2-roms og 3 2-roms med sovealkove fordelt på 1-4 etg. Størrelsene varierer fra 31 opp til 60 m2. Velkommen ut for å trekke frisk luft: Noen av leilighetene har åpne terrasser, noen leveres med lune, overbygde terrasser – noen har balkonger og enkelte har fransk balkong. Interiørarkitekten står bak valgene av materialer: Enstavsparkett, kjøkken fra kjent leverandør, fliser i gang og moderne fliser på badet. Det blir opplegg for vaskemaskin. På soverommet er det mykt teppe på gulvet. Dette er moderne leiligheter der alt av materialvalg og farger er gjennomtenkt.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 102Leilighet: 103Leilighet: 104Leilighet: 105Leilighet: 106Leilighet: 107Leilighet: 201Leilighet: 203Leilighet: 205Leilighet: 206Leilighet: 207Leilighet: 303Leilighet: 307Leilighet: 313Leilighet: 402Leilighet: 403Leilighet: 407

2-roms med sovealkove

VAKKERT MED PLASS OG ARMSLAG TIL ALLE
Nevra har tre 2-roms med sovealkove, fordelt på 3 og 4 etg. Størrelsene varierer mellom 47 og 52 m2; perfekt for en aktiv familie som likevel ikke vil bo oppå hverandre. Her har interiørarkitekten tenkt smart kombinert med kvalitet; sovealkove med plass til dobbeltseng eller familiekøye og teppe på gulvet, enstavsparkett og fliser i gang. Kjøkkenet har alt du trenger og kommer fra kjent leverandør. Badet er flislagt og har opplegg for vaskemaskin. Gjennom hele leiligheten er materialer og fargevalg nøye utvalgt, dette er rom du virkelig får lyst til å komme tilbake til etter turen.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 305Leilighet: 308Leilighet: 405

Romslig og solrikt med
utsikt mot vest.

3-roms

Nevra kan skilte med syv 3-roms leiligheter tilgjengelig, fordelt på 1-5 etg. Størrelsene varierer mellom 59 og 108 m. Finn ut hva som passer deg best; åpen terrasse, overbygd terrasse eller balkong mot utsikten. Kjøkkenet er fra kjent leverandør, og alle leilighetene har gjennomgående enstavsparkett. På badet er det fliser og opplegg for vaskemaskin. Store soverom med teppe på gulvet og i gangen er det fine fliser. Velkommen til den leiligheten på fjellet dere alltid har drømt om.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 101Leilighet: 204Leilighet: 304Leilighet: 306Leilighet: 404Leilighet: 406Leilighet: 502

Moderne høyfjellsleiligheter
med mye plass ute.

4-roms hjørneleilighet

MYE PLASS UTE, OG GOD KVALITET PÅ INTERIØRET
Nevra har bare to av denne leilighetstypen beliggende i det nord-vestlige hjørnet av 2. og 3. etasje. I 2 etg. er leiligheten 98 m² og her bor du med to romslige overbygde terrasser. I 3 etg har du 96 m² til rådighet og en stor terrasse mot verden på hele 50 m².

Hjørneleilighetene bærer preg av omtanke når det gjelder planløsning og interiør. Enstavsparkett som vakkert reflekterer morgenlyset, kjøkken kommer fra kjent leverandør, og flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Store soverom med lekre teppegulv og det er fliser i gangen. Dette er moderne høyfjellsleiligheter med god kvalitet på materialvalg og farger.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 202Leilighet: 302

4-roms duplex

BO MED NORDSETERS FINESTE UTSIKT
En liten touch av penthouse i fjellheimen: fem av disse duplex leilighetene er på mellom 75-78 m² og strekker seg mellom 4-5 etg i hovedbygget med en helt unik takterrasse. Disse leilighetene er designet over to plan, og har vært ekstra heldige med lys og utsiktsforhold. Her bor du med utsikt mot sør-vest og hele panoramaet Nordseter kan by på, fra grønn sommer til kritthvit vinter.

Gled deg til påsken på en lun, delvis overbygget terrasse – og til å lage middagen på et kjøkken med innredning fra kjent leverandør. Enstavsparkett er gjennomgående i alle rom, bortsett fra det flotte, flislagte badet med opplegg for vaskemaskin, samt gangen som også er flislagt. Dette er flotte leiligheter med gjennomtenkt planløsning, materialvalg og fine farger.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 408Leilighet: 409Leilighet: 410Leilighet: 411Leilighet: 412Leilighet: 413

Direktørboligens duplex

EN HELT SPESIELL LEILIGHET
I det som var direktørboligen på høyfjellshotellet ligger Nevras kanskje flotteste leilighet. Her bor du nærmest i et eget bygg, med sørvendt utsikt mot skoger og fjell, og egen inngang. Leiligheten er holdt i de samme vakre fargenyansene, men skiller seg fra de andre leilighetene blant annet fordi den har inkludert parkering i carport og en egen romslig bod like ved inngangen.

Enstavsparketten er gjennomgående også her, bortsett fra flisene i gangen og på badet. Kjøkkenet kommer selvsagt fra en kjent leverandør, og det lekre badet har opplegg for vaskemaskin. Det store soverommet har mykt og behagelig teppegulv og flott utsikt. En leilighet der standarden fremdeles ligger på direktørnivå.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 314