Den kompakte leiligheten
med de lure løsningene.

1-roms

ET STUDIO MED UTSIKT TIL FJELLET
Nevra byr på to kompakte og lekre leiligheter fra 24-26 m2, i 3. og 5. etg. Hver av leilighetene har fransk balkong vendt mot øst, åpen kjøkkenløsning med innredning, enstavsparkett og fliser på badet. Materialvalg og farger er nøye satt sammen av interiørarkitekten og boligen fremstår som moderne med høy kvalitet på detaljene.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leil: 301Leil: 401Leil: 501

1-roms med sovealkove

SOV GODT MED UTSIKT MOT ØST
På Nevra finner du to leiligheter fra 28 m2, begge ligger i 3. etasje. Hver leilighet har en romslig terrasse som vender mot øst, leiligheten har åpen kjøkkenløsning, og enstavsparkett. Sovealkoven har god plass til dobbeltseng eller familiekøye om du vil. På badet er det fliser og opplegg for vaskemaskin, og gangen er flislagt. Materialvalg og farger er håndplukket av interiørarkitekten og leiligheten er både arealeffektiv, lys og moderne.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leil: 309Leil: 310Leil: 311Leil: 312

Den praktiske leiligheten
med alt du behøver.

2-roms

FINN DEN LEILIGHETEN DU ØNSKER DEG
Nevra har hele 14 2-roms og tre 2-roms med sovealkove fordelt på 1-4 etasje. Størrelsene varierer fra 31 opp til 60 m2. Velkommen ut for å trekke frisk luft: Noen av leilighetene har åpne terrasser, noen leveres med lune, overbygde terrasser – noen har balkonger og enkelte har fransk balkong. Interiørarkitekten står bak valgene av materialer: Enstavsparkett, kjøkken med alt du trenger, fliser i gang og moderne fliser på badet. Det blir opplegg for vaskemaskin. På soverommet er det mykt teppe på gulvet. Dette er moderne leiligheter der alt av materialvalg og farger er gjennomtenkt.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 102Leilighet: 103Leilighet: 104Leilighet: 105Leilighet: 106Leilighet: 107Leilighet: 201Leilighet: 203Leilighet: 205Leilighet: 206Leilighet: 207Leilighet: 303Leilighet: 307Leilighet: 313Leilighet: 402Leilighet: 403Leilighet: 407

2-roms med sovealkove

VAKKERT MED PLASS OG ARMSLAG TIL ALLE
Nevra har tre 2-roms med sovealkove, fordelt på 3. og 4. etasje. Størrelsene varierer mellom 47 og 52 m2; perfekt for en aktiv familie som likevel ikke vil bo oppå hverandre. Her har interiørarkitekten tenkt smart kombinert med kvalitet; sovealkove med plass til dobbeltseng eller familiekøye og teppe på gulvet, enstavsparkett og fliser i gang. Kjøkkenet har alt du trenger. Badet er flislagt og har opplegg for vaskemaskin. Gjennom hele leiligheten er materialer og fargevalg nøye utvalgt, dette er rom du virkelig får lyst til å komme tilbake til etter turen.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 305Leilighet: 308Leilighet: 405

Romslig og solrikt med
utsikt mot vest.

3-roms

Nevra kan skilte med ni 3-roms leiligheter tilgjengelig, fordelt på 1.-5. etasje. Størrelsene varierer mellom 59 og 108 m. Finn ut hva som passer deg best; åpen terrasse, overbygd terrasse eller balkong mot utsikten. Kjøkkenet har alt du trenger og alle leilighetene har gjennomgående enstavsparkett. På badet er det fliser og opplegg for vaskemaskin. Store soverom med teppe på gulvet og i gangen er det fine fliser. Velkommen til den leiligheten på fjellet dere alltid har drømt om.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 101Leilighet: 204Leilighet: 304Leilighet: 306Leilighet: 404Leilighet: 406Leilighet: 502

Moderne høyfjellsleiligheter
med mye plass ute.

4-roms hjørneleilighet

MYE PLASS UTE, OG GOD KVALITET PÅ INTERIØRET
Nevra har bare to av denne leilighetstypen beliggende i det nord- vestlige hjørnet av 1. og 3. etasje. I 1. etasje er leiligheten 119 m2 og og her bor du med romslig overbygd terrasse. I 3. etasje har du 96 m2 til rådighet og en stor terrasse mot verden på hele 50 m2. Hjørneleilighetene bærer preg av omtanke når det gjelder planløsning og interiør. Enstavsparkett som vakkert reflekterer morgenlyset, kjøkken med alt du trenger og flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Store soverom med lekre teppegulv og det er fliser i gangen. Dette er moderne høyfjellsleiligheter med god kvalitet på materialvalg og farger.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 202Leilighet: 302

4-roms duplex

BO MED NORDSETERS FINESTE UTSIKT
En liten touch av penthouse i fjellheimen: fire av disse duplex leilighetene er på mellom 93-136 m2 og strekker seg mellom 4.-5. etasje i hovedbygget med en helt unik takterrasse. Disse leilighetene er designet over to plan, og har vært ekstra heldige med lys-og utsiktsforhold. Her bor du med utsikt mot sør-vest og hele panoramaet Nordseter kan by på, fra grønn sommer til kritthvit vinter.

Gled deg til påsken på en lun, delvis overbygget terrasse – og til å lage middagen på et kjøkken som har alt du trenger. Enstavsparkett er gjennomgående i alle rom, bortsett fra det flotte, flislagte badet med opplegg for vaskemaskin, samt gangen som også er flislagt. Dette er flotte leiligheter med gjennomtenkt planløsning, materialvalg og fine farger.

Klikk på en av leilighetene under for å se planløsning og pris i boligvelgeren:

Leilighet: 408Leilighet: 409Leilighet: 410Leilighet: 411Leilighet: 412Leilighet: 413