Aktuelt

Viktig info dersom du vil sikre deg en av leilighetene

By 10. september 2019 september 19th, 2019 No Comments

Lørdag 28 september kan du møte Privatmegleren på Nordseter. Her kan du få gode råd og få svar på alt du lurer på om høyfjellsleilighetene

Møt Privatmegleren på Nordseter den 28. September. Her kan du få gode råd og få svar på alt du lurer på om høyfjellsleilighetene!

Dette er viktig å få med seg dersom du vil sikre deg en av de fine leilighetene i indrefileten av Lillehammers skiterreng:

– Salgsstart er 28. september kl 12:00 og alle bud må ha en minimum tidsfrist til mandag 30. september kl. 12. Dette for at megler skal få oversikt over hvilke kjøpstilbud som er innlevert og eventuelt om det foreligger flere kjøpstilbud på samme leilighet.
– Leilighetene selges til fastpris, men det tas forbehold om at prisene kan endres underveis.
– Dersom flere ønsker å kjøpe den samme leiligheten vil det bli gjennomført loddtrekning. Eventuelle loddtrekninger vil bli gjennomført umiddelbart, i perioden mellom 12:00 og 14:00 på den nevnte mandagen.
– Hva hvis du ikke får ditt førstevalg? Vi oppfordrer alle til å sette opp flere alternativer. De som setter opp flere alternative leiligheter forplikter seg også til å kjøpe selv om de ikke får sitt førstevalg.