Kom og se
visningsleiligheten


Kom og se
visningsleiligheten


Velg leilighetstypen som passer for deg

Fint inne – for deg som helst vil være ute

Nevra på Nordseter ved Sjusjøen er din mulighet til å bo midt i det skiterrenget alle drømmer om. Og når sommeren kommer, kan du si det samme om forholdene for sykling.

Vi har bygget om et av Norges mest sagnomsuste høyfjellshotell til 43 splitter nye leiligheter med private uteområder. Du har også mulighet for å få kjøpt parkeringsplass, slik du kan kjøre rett inn i garasjen uten å tenke på snømåking. Ta heisen opp til din nøkkelfrie, vakkert designede leilighet.

Les mer

Nordseter leverer skikkelig når det gjelder vinter; og du bor til bare en halv time fra Lillehammer og omtrent 2,5 timer fra Oslo. Her trener du side om side med folk som virkelig elsker å gå på langrenn. Samtidig kan du oppleve å ha fjellet helt for deg selv.

For deg som liker å ha løypa alene og legge milene bak deg.

Nevra blir skreddersydd, øremerket og spesialtilpasset aktive mennesker. Her vil ”afterski” handle om å gjøre utstyret klart for morgendagens økt, og ”å gå ut på kvelden” vil ofte dreie seg om nøyaktig det – å gå en tur for å få med seg den blendende vakre fjellnaturen i kveldslyset. Dette blir et sted for deg som elsker å bevege deg, sommer som vinter, og som setter pris på naturopplevelsene du enten nyter aller best i ditt eget selskap, eller sammen med venner og familie.

Klassisk utenpå. Vakkert inni

Nevra på Nordseter er 43 moderne fritidsleiligheter, alle utformet innenfor rammene av et klassisk Funkisbygg fra 1938. Her finner du alt fra ett roms studio til fire-roms leiligheter med skikkelig armslag i fjellheimen. Fordelt over fem etasjer består Nevra av en rekke unike leiligheter, de aller fleste har overbygd terrasse og balkong. Her kan du planlegge turen over en morgenkaffe, sole deg eller rense høstens fangst av sopp med verdens vakreste utsikt.

Les mer

Finn den leiligheten du synes passer best for deg og dine og gled deg til å sette bare ben på flotte tregulv i solskinnet. Duplex-leilighetene går over to plan og har en generøs, delvis overbygget veranda, perfekt for grilling av påskelammet etter en skikkelig økt i skisporet. Interiørarkitektene har også spesialdesignet en tilvalgs – og møbelpakke som kan bestilles, for de som ønsker å skreddersy interiøret på en enda mer personlig måte. Nevra byr på nye tider, men naturen og utsikten rundt oss er tidløs.

Meld interesse

Se personvernpolicy