Rett fra byen.
Rett i løypa.

Nevra på Nordseter ligger i et av Norges mest snøsikre områder, men likevel bare rundt 2 timers kjøring fra Oslo. Her får du tilgang til et av Norges beste løypenett. Mer enn 2 500 varierte løyper går i alle retninger, og omgivelsene varierer fra høyfjell til småskog. Området har vært et yndet sted for både løp og treningssamlinger i en mannsalder, og blir fremdeles brukt av langrennsløpere på OL-nivå.

Oslo
180 km
Sjusjøen
13 km
Natrudstilen
12 km
Lillehammer
12 km

Om Nordseter.

Nevra ligger på Nordseter over Lillehammer. Her finnes det fjellkirke, servicesenter, kafe, skiutleie, sykkelutleie, restaurant, mini marked og gode planer for utvikling av området. Nordseter har ca 500 private hytteeiendommer. Det går buss flere ganger daglig til og fra Lillehammer. Med egen bil kjører du ned til Lillehammer på 15 minutter og til Oslo på omtrent 2 timer.

Fredelig med tilgang til alt.

Nevra ligger rolig til, likevel er alt du trenger rett rundt hjørnet. På Nordseter Fjellpark er det minimarked, kafe, skiservice med profesjonell sålebehandling og utleie av kano, kajakk og sykler. I tillegg kan du og familien l eie pulk og bli med på trugeturer, og Sjusjøen ligger bare noen minutter unna; med dagligvare, restauranter, yoga, golf, jakt og trivelige familieaktiviteter som kanefart og hundekjøring.

Les mer

På Sjusjøen, som ligger bare noen minutter unna Nevra, finner du dagligvare, restauranter, yoga, golf, jakt og andre trivelige familieaktiviteter som kanefart og hundekjøring.

Birken-arrangementene går også i nærheten, med konkurranser som passer for alle fra glade mosjonister til den beinharde atleten. Distansene varierer, finn en rute som passer dine ambisjoner og ditt nivå.

Natrudstilen byr på rulleskibane i verdensklasse. Du kan velge mellom flere runder og alternativer, banen er fire meter bred og har en høydeforskjell på 98 meter.

Skulle du føle kallet fra byen, kjører du i 15 minutter og du er fremme på Lillehammer. Her finner du alt du trenger, fra restauranter til shoppingmuligheter.

Nordseter kommer for fullt. Men naturen kommer først.

Mørkegrønne skogstrekninger, milevis med fjellvidder og sølvblanke fiskevann med fjellørret. Hvis du tenker på Lillehammerfjellet som et enormt friluftseldorado, kan du plassere fingeren midt i dette. Her ligger Nordseter.

Nordseter er et område som blir tatt vare på, med oppdaterte tilbud og utvikling av fasilitetene for alle som lever for å legge ut på ski eller sykkel.

Det finnes mange spennende planer for Nordseter, men alle som er med på å utvikle området er enige om en ting: På Nordseter er det naturen som kommer først. Det er viktig å bevare stedets preg av fred og ro. Kanskje det er derfor folk som virkelig vil kjenne naturen på kroppen søker hit. Det er bærekraftige verdier vi vet at de fleste setter pris på.