Rett fra byen.
Rett i løypa.

Nevra ligger i et av Norges mest snøsikre områder, men likevel bare rundt 2,5 timers kjøring fra Oslo. Her får du tilgang til et av Norges beste løypenett, og det strekker seg langt – mer enn 2 500 varierte løyper i alle retninger, fra høyfjellet til småskog. Dette området har vært et yndet sted for både løp og treningssamlinger i en mannsalder, og blir fremdeles brukt av langrennsløpere på OL-nivå.

Oslo
180 km
Sjusjøen
13 km
Natrudstilen
12 km
Lillehammer
12 km

Om Nordseter.

Nevra ligger på Nordseter over Lillehammer. Her finnes det fjellkirke, servicesenter, kafe, skiutleie, sykkelutleie, restaurant, mini marked og gode planer for utvikling av området. Nordseter har ca 500 private hytteeiendommer. Det går buss flere ganger daglig til og fra Lillehammer. Med egen bil kjører du ned til Lillehammer på 15 minutter og til Oslo på omtrent 2,5 timer.

Fredelig med tilgang til alt.

Nevra ligger rolig til, likevel er alt du trenger rett rundt hjørnet. På Nordseter Fjellpark er det minimarked, kafe, skiservice med profesjonell sålebehandling og utleie av kano, kajakk og sykler. I tillegg kan du og familien l eie pulk og bli med på trugeturer, og Sjusjøen ligger bare noen minutter unna; med dagligvare, restauranter, yoga, golf, jakt og trivelige familieaktiviteter som kanefart og hundekjøring.

Les mer

Her ligger også Birken, som har konkurranser som passer for alle, unge som gamle, glade mosjonister og den beinharde atleten. Distansene varierer, finn en rute som passer dine ambisjoner og ditt nivå. Og hvis et liv uten ski bare er et halvveis liv, byr Natrudstilen på rulleskibane i verdensklasse. Du kan velge mellom flere runder og alternativer, banen er fire meter bred og har en høydeforskjell på 98 meter.

Skulle du føle kallet fra byen, kjører du 12 km (eller går på ski, for den saks skyld), og du er fremme på Lillehammer. Her finner du alt du trenger, fra restauranter til klesbutikker. Vil du bare være på Nordseter? Ikke noe problem. Her finner du servicefunksjoner som kan hjelpe deg med alt fra rengjøring til minimarked. På Nevra trenger du kun konsentrere deg om å nyte; stiene, sporene, naturen og utsikten.

Nordseter kommer for fullt. Men naturen kommer først.

Nordseter er et område som blir tatt vare på, med oppdaterte tilbud og utvikling av fasilitetene for alle som lever for å lange ut på ski eller sykkel. Det er planer om ny sykkelløype, pumptrack, hopp, rails og akebakke. Nordseter brukes også av lokale beboere som er engasjert i å ta vare på området.

Det finnes mange spennende planer for Nordseter, men alle som er med på å utvikle området er alle enige om en ting: På Nordseter er det naturen som kommer først. Det er viktig å bevare stedets preg av fred og ro. Kanskje det er derfor folk som virkelig vil kjenne naturen på kroppen søker hit. For eksempel landets beste langrennsløpere. Det er bærekraftige verdier vi vet at flere og flere setter pris på.