Livet i leilighetene.

Velkommen inn! De luftige leilighetene på Nevra vil variere mellom 24 og 136 kvm, og de aller fleste vil få balkong. I første etasje vil leilighetene få egen uteplass, mens duplexleilighetene som strekker seg fra 4 til 5 etasje får takterrasse og Nordseters fineste utsikt.

Det viktigste er likevel hvordan kvadratmeterne blir brukt. Her har arkitektene lagt vekt på virkelig smarte løsninger, innebygde skap, sovealkover – dette skal være leiligheter som legger opp til et praktisk, lettvint og aktivt liv. Uten at dette går ut over standarden. Materialvalget er utsøkt.

Les mer

Enstavs parkettgulv og vegger som er en kombinasjon av glatte overflater og panel, delikate flislagte bad og kjøkken fra kjent leverandør, samt flislagt gulv i gangen. I leilighetene fra 2-roms størrelse eller mer blir det teppegulv i hovedsoverommet. Velkommen inn i din egen, moderne leilighet – som samtidig er vakker og sømløst funksjonell.

Surt ute? Tren inne.

Når du kjøper leilighet på Nevra har du flere muligheter enn det som er innenfor dine egne fire vegger. Du har tilgang til et velutstyrt treningssenter med opplegg for både oppvarming og styrkeøvelser – perfekt både før og etter utetreningen, eller når været ikke spiller på lag.

Sportsboden.

Vår, sommer, høst og vinter har sitt særpreg, og hver sesong betyr noe nytt å glede seg til på Nordseter. En viktig del av vinterens skitur er prepping og vedlikehold av utstyr. På Nevra blir det et eget, moderne smørerom. I tillegg er det satt av et overdekket uteareal til sykkelfiks, vask og vedlikehold på sommertid.

Siden mange som er glade i å trene også har mye kostbart treningsutstyr, har vi romslige sportsboder tilgjengelig i tilknytning til carportene, og i kjelleren.

Kunsten å ta med seg årstidene inn

Interiørkonseptet på Nevra er utformet av Metropolis arkitektur og design, et av Norges ledende interiørarkitektkontorer. De har bred erfaring med konseptutvikling og prosjektering av næringsbygg, hotell, serveringsbransjen, bolig og hytter. Julie Aabye Hanssen og Marte Brandvold Klemp ble i dette prosjektet inspirert av årstidene i fjellet, naturen og aktivitetene på Nordseter. Derfor ligger både tørt løv og mose sammen med stoff- og materialprøver på bordet hos Metropolis når de presenterer tankene sine.

Les mer

Det var nettopp det som var så spennende med dette oppdraget på Nordseter, sier Marte. – At de som skal bo her elsker å være ute, og at naturen derfor så mye som mulig skal få påvirke det som er inne. Det var også fantastisk å få lov til å skape noe nytt i et vakkert funkisbygg som har en helt spesiell posisjon på Nordseter. Det som også skiller Nevra fra andre eiendomskonsepter er fellesområdene med lounge, selskapslokaler og treningssenter, sier Julie. – Her kan beboerne benytte seg av et flott fellesareale som også er tilgjengelig for lokalbefolkningen, noe som skaper både hyggelig stemning og tilhørighet.

Interiørkonseptet for Nevra er inspirert av årstidenes varierende stemninger og alle naturopplevelsene Nordseter har å by på. I leilighetene gjenspeiler farge-og materialpaletten den varme fjellhøsten, fra brent orange og okergult, til mosegrønt. Naturlige materialer som røkt eik, tøffe detaljer i sort stål og vakre fliser i dempede toner. Følelsen av lav sol over høstløvet kommer umiddelbart, og du får lyst til å komme hjem fra tur med soppkurven, inn i varmen og krølle deg sammen i sofaen under et mykt pledd.