Livet i leilighetene.

Velkommen inn! De luftige leilighetene på Nevra vil variere mellom 24 og 108 kvm, og de aller fleste vil få balkong. I første etasje vil leilighetene få egen uteplass, mens duplexleilighetene som strekker seg fra 4 til 5 etasje får takterrasse og Nordseters fineste utsikt.

Det viktigste er likevel hvordan kvadratmeterne blir brukt. Her har arkitektene lagt vekt på virkelig smarte løsninger, innebygde skap, sovealkover – dette skal være leiligheter som legger opp til et praktisk, lettvint og aktivt liv. Uten at dette går ut over standarden. Materialvalget er utsøkt.

Les mer

Enstavs parkettgulv og vegger som er en kombinasjon av glatte overflater og panel, delikate flislagte bad og kjøkken fra kjent leverandør, samt flislagt gulv i gangen. I leilighetene fra 2-roms størrelse eller mer blir det teppegulv i hovedsoverommet. Velkommen inn i din egen, moderne leilighet – som samtidig er vakker og sømløst funksjonell.

Surt ute? Tren inne.

Når du kjøper leilighet på Nevra har du flere muligheter enn det som er innenfor dine egne fire vegger. Du har tilgang på vår lounge, du kan leie Arven selskapslokale og tegne medlemskap på treningssenteret, et treningstilbud som ikke består av noen apparater i en krok, men er et fullverdig opplegg for både oppvarming og styrkeøvelser. Perfekt både før og etter utetreningen – eller når været ikke spiller på lag.

Sportsboden.

Hver sesong betyr noe nytt å glede seg til på Nordseter. En viktig del av en treningsøkt er prepping og vedlikehold av utstyr. På Nevra blir det et eget, topp moderne smørerom. I tillegg er det satt av et overdekket uteareal til sykkelfiks, vask og vedlikehold på sommertid. Siden mange som er glad i å trene, har mye kostbart treningsutstyr har vi tilgjengelig 47 romslige sportsboder i tilknytning til garasjeplassene. Garasjeplassene er inkludert i noen leiligheter, men kan også kjøpes separat enten i parkeringskjelleren eller carport vis a vis inngangen.

Kunsten å ta med seg årstidene inn

Noen vegger får trepanel som en fortsettelse av fasadepanelet og sammen med de store vindusflatene er dette med på å viske ut skillelinjene mellom ute og inne. Til en viss grad blir det muligheter for tilpasninger og tilvalg dersom du har personlige ønsker eller ønsker å se alternativer. Så er det bare å glede seg til å sette prikken over i-en; å finne serviset eller ullteppet som gjør leiligheten på Nevra til din private del av fjellheimen.